Реакція світового інформаційного простору на вибух у порту Бейрута 2020 р. - Косюк, Оксана Михайлівна (Scientific Publishing Center “Sci-conf.com.ua”, 2024)
У статті подається та аналізується реакція світових ЗМІ на вибух у Бейруті 4 серпня 2020 р. Принагідно засвідчено, у якому стані перебував інформаційний простір Лівану напередодні подальших воєн та катастроф (зокрема – операції Армії оборони Ізраїлю "Стріли півночі" 2024 р.).
Keywords: журналістика; масова комунікація; факт; інтерпретація; Ліван; документальність; вибух у Бейруті