Комуністичні діячі в Луцькій в’язниці в 1919–1939 рр. у світлі матеріалів архівних установ України - Разиграєв, Олег (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
У статті виконано аналіз інформативної насиченості документів із фондів Державного архіву Волинської області та Центрального державного архіву громадських об’єднань України щодо перебування в Луцькій тюрмі комуністичних діячів у 1919–1939 рр.
Keywords: тюрма; комунізм; Луцьк; Волинь; Друга Річ Посполита.