Інформаційні системи і технології в управлінні зовнішньоекономічною діяльністю : методичні вказівки до самостійної роботи - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Наведено питання для самостійної роботи з дисципліни «Інформаційні системи і технології в управлінні зовнішньоекономічною діяльністю». Рекомендовано студентам-магістрантам спеціальності 8.03060104 «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».
Information systems and technologies in the management of foreign economic activity: methodical instructions for independent work
Keywords: інформаційні системи і технології; information systems and technologies; управління; management; зовнішньоекономічна діяльність; foreign economic activity