Голишів - поселення пізнього трипілля на Волині - Охріменко, Григорій Васильович; Златогорський, Олексій Євгенович; Бірук, Олена; Гапонюк, Богдан; Okhrimenko, Hryhorii V.; Zlatohorskyi, Oleksii Ye.; Biruk, Olena; Haponiuk, Bohdan (Волинський краєзнавчий музей, 2004)
У статті подано опис археологічної пам'ятки Голишів - поселення пізньої трипільської культури біля Луцька.
Keywords: Голишів; трипільська культура; Чорногузка; М.Пелещишин