Леся Українка і Волинь (до 140-річчя від дня народження) - Дейнека, Людмила Панасівна (My University, 2011)
В основу видання покладено бібліографічні матеріали, наявні у фондах бібліотеки ВНУ ім. Лесі Українки, про життєвий і творчий шлях поетеси, пов'язаний з Волинню.
Keywords: Українка Леся; бібліографічні видання; 83.3(4УКР)5-8