Природно-заповідні об’єкти прикордонних районів Волинської області як важливий елемент екологічного туризму - Чир, Надія Вікторівна; Мельнійчук, Михайло Михайлович; Чижевська, Лариса Тарасівна; Качаровський, Роман Євгенович (My University, 2020)
Особливості структури природно-заповідних об’єктів певною території, зокрема Волинської області, дозволяють скласти уявлення про таку категорії туристичних ресурсів для екологічного туризму і дають змогу розробити і впровади нові туристичні маршрути. Оцінка розміщення об’єктів та їх площі дозволяє створити максимально перспективну систему відвідин їх туристами з одночасним збреженням самого природного біорізноманіття.
Keywords: туризм; екологічний туризм; туристичні ресурси; природно-заповідний об’єкт; природно-заповідний фонд; Волинська область