Петро Васильович Луцишин - Бондар, Лариса Петрівна; Бояр, Андрій Олексійович (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2010)
У біобібліографічному покажчику висвітлено життєвий і творчий шлях професора Петра Васильовича Луцишина, який трагічно пішов із життя 1 січня 2004 р. Подано перелік робіт ученого. Кожна з позицій бібліографічного покажчика – це частина життя науковця. Монографічний та аналітичний бібліографічні описи подано в хронологічному порядку, а в межах кожного року – в алфавітному порядку авторів чи назв праць. У деяких бібліографічних описах не вказано кількість сторінок у зв’язку з відсутністю відповідних матеріалів у бібліотеці ВНУ ім. Лесі Українки. Опис видань подається згідно з ДСТУ ГОСТ 7.1:2006 “Система стандартів з інформації, бібліотечної та видавничої справи. Бібліографічний запис. Бібліографічний опис. Загальні вимоги та правила складання”. Покажчик підготовлено на вшанування пам’яті визначного вченого й педагога. Рекомендовано для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів.
Keywords: Луцишин П. В.; бібліографічні видання; 91.9:28.8д; 016:91(092)