Психологічні особливості уявлень молодих людей про батьківську любов - Іванашко, Оксана Євгенівна (My University, 2023)
Юнацький період є одним із найбільш напружених та суперечливих етапів особистісного розвитку людини. Період юності характеризується наявністю кризи, суть якої полягає у прагненні молодих людей до набуття власної ідентичності та самостійності в різних сферах життя. Центральною проблемою юнацтва стає набуття молодою людиною власного ставлення до своєї культури, до соціальної реальності і, в тому числі, до своєї батьківської сім’ї.
Keywords: цінності; батьківська любов