Формування системи адміністративного менеджменту підприємства - Лізаров, Юрій Олегович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У роботі досліджено теоретичні та практичні аспекти формування системи адміністративного менеджменту підприємства. Обґрунтовано теоретико-методичні підходи до побудови ефективної системи адміністративного управління, а також розроблено рекомендації щодо вдосконалення адміністративних процесів та оцінки результативності системи адміністративного менеджменту.
Keywords: система; менеджмент; адміністрування; адміністративне управління; ефективне управління; система адміністративного менеджменту; організаційна структура