Особливості та напрями укладання навчальних програм із фізичного виховання для студентів вищих навчальних закладів України - Козіброцький, С.; Деделюк, Н.; Kozibrotskyi, S.; Dedeliuk, N. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті здійснено дослідження програмно-нормативних основ фізичного виховання студентів на основі історико-методологічного аналізу навчальних програм фізичного виховання студентів In the article we’ve carried out a research of program and normative basics of physical education among students on the principles of historical and methodological analysis of student physical education study programs.
Peculiarities and Courses of Physical Education Study Programs Composing for Students of Ukrainian Higher Educational Establishments
Keywords: програмно-нормативні основи; фізичне виховання студентів; навчальні програми; вища школа України; історико-методологічний аналіз; program and normative basics; student physical education; study program; higher school of Ukraine; historical and methodological analysis