Етнологія - Надольська, Валентина Василівна; Nadolska, Valentyna V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Програма навчальної дисципліни “Етнологія” складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра напряму 6.020302 історія. Предметом вивчення навчальної дисципліни є етноси, їхнє походження, етнічна історія, традиційно-побутова культура та характер міжетнічних взаємин.
Ethnology
Keywords: етнологія; етногенез; етнос; етнічність