Поширення західного кукурудзяного жука Diabrotica virgifera virgifera (Coleoptera: Chrysomelidae) на території Волинської області - Сухомлін, Катерина Борисівна; Лихач, Евгенія Антонівна; Суворова, Анна Валеріївна; Зінченко, Mарія Oлександрівна; Зінченко, Олександр Павлович (Видавництво «Рута», 2024)
За роки поширення діабротики в межах Волинської області осередки цього шкідника зареєстровані на всій території, 14 населених пунктах на площі 464,93 га. Найбільша площа зараження (150 га) відзначена у Ковельському районі, найменша - у Камінь-Каширському (0,286 га).
Keywords: Diabrotica virgifera; шкідник кукурудзи; західний кукурудзяний жук; карантиний режим; 632.9”20”(06)