Дискурсивне використання субстантивованого прикметника в сучасній німецькій мові - Кінах, Л. С.; Kinakh, L. S. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті йдеться про лексико-семантичні й лінгвостилістичні особливості використання субстантивованого прикметника сучасної німецької мови в релігійному та лірико-поетичному дискурсах. The article deals with the lexical semantic and linguostylistic pecularities of substantivized adjectives of modern German in religious and lyric poetic discourse.
Discourse Usage of Substantivized Adjectives in Modern German
Keywords: дискурс; discourse; релігійний дискурс; religious discourse; лірико-поетичний дискурс; lyric poetic discourse