Актуалізація підготовки майбутнього вчителя до навчання каліграфічному письму молодших школярів на уроках української та англійської мов - Берладин, Олеся Анатоліївна; Берладин, Ольга Богданівна; Berladyn, O. A.; Berladyn, O. B. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті охарактеризовано психолого-педагогічні та лінгводидактичні особливості методики формування навиків каліграфічного письма молодших школярів на уроках української й англійської мов у контексті професійного становлення вчителя загальноосвітньої школи І-го ступеня. The article characterizes psychological, pedagogical, lingual and didactic particularities of forming calligraphy writing skills methods in primary schools while teaching Ukrainian and English languages.
Actualization of future teachers training to teach calligraphic writing in primary school for Ukrainian and English languages
Keywords: каліграфічне письмо; техніка письма; молодші школярі; ліворукість; дисграфія; техніка письма англійською мовою; calligraphic; methods of writing; primary school students; lefthander; disgraphic; Ukrainian and English writing