Засоби зображення предметів в перспективі: методичні рекомендації до виконання завдань самостійної роботи з курсу «Перспектива в образотворчому мистецтві» - Берлач, Олександр Павлович; Berlach, Oleksandr P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Методичні рекомендації до виконання завдань з самостійної роботи з курсу «Перспектива в образотворчому мистецтві» спрямовані на поглиблене вивчення перспективи як науки, відповідно до програми курсу та навчального плану. Автор дає практичні рекомендації по застосуванню законів перспективи в образотворчому мистецтві. Адресовано для студентів напряму “Образотворче мистецтво”, педагогічних навчальних закладів. Methodical recommendations for the tasks of independent work on the "Perspective in Fine Arts" course are aimed at in-depth study of the prospect as a science, in accordance with the curriculum and curriculum. The author gives practical recommendations on the application of the laws of the perspective in fine arts. Addressed to students directly "Fine Arts", pedagogical educational institutions.
Keywords: аналіз форми предмета; зображуваний предмет; перспективний аналіз форм