КЗ Ковельський народний дім «Просвіта» як осередок культурно-пізнавального туризму м. Ковель. - Качаровський, Роман Євгенович; Мельник, Надія Вікторівна; Єрко, Ірина Володимирівна; Антипюк, Олена Володимирівна (Центр фінансово-економічних наукових досліджень, 2023)
Зауважено роль Народного дому «Просвіта» як культурного осередку міста Ковеля. Вивчено історію його становлення та розвитку. Виділено головні структурні підрозділи, зокрема творчі колективи, їх роль у культурно-пізнавальному туризмі краю. Досліджено проблемні питання розвитку закладу та шляхи їх вирішення.
Keywords: туризм; туристичні ресурси; культурно-пізнавальний туризм; Народний дім «Просвіта»; історико-культурна спадщина; творчий колектив; місто Ковель; Волинська область; 911.3:[338.48-52:725.826(477.82-25)