Організація та зміст самостійної роботи студентів з курсу “Педагогіка”: методична розробка - Корміна, Лариса Іванівна; Kormina, Larysa I. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2012)
Методична розробка містить інструктивно-методичні вказівки щодо організації та змісту самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни “Педагогіка”. У структурі методичної розробки представлено тематику самостійної роботи, практичні завдання репродуктивного і творчого характеру, пакет педагогічних задач, розв’язання яких передбачає пошук студентами власного варіанту, список праць видатних педагогів та завдання для роботи з першоджерелами. Методична розробка адресована викладачам та студентам вищих навчальних закладів.
Keywords: педагогічні задачі; особистість педагога; Самовиховання школярів