Митно-тарифне адміністрування: робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Івашко, Олена Анатоліївна; Ivashko, O. A. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2013)
Програма навчальної дисципліни «Митно-тарифне адміністрування» для студентів за напрямом підготовки 0305 Економіка та підприємництво, спеціальністю 8.03050803 Оподаткування.
Keywords: мито; адміністрування; квоти; тарифне адмінінстрування