Педагогіка і психологія - Коць, Михайло Онисимович; Kots, Mykhailo O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
У методичних рекомендаціях представлений зміст основних завдань для засвоєння навчального курсу “Педагогіка і психологія” для студентів ОКР «Бакалавр» спеціальності Фізична терапія, ерготерапія.