English-Speaking Countries: Multiple-Choice Tests in History of Culture - Калиновська, Ірина Миколаївна; Коляда, Еліна Калениківна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Навчально-методичні матеріали підготовлено з метою удосконалення й перевірки знань студентів-магістрів денного і заочного відділень вищих навчальних закладів при вивченні теоретичних курсів «Історія культури країн основної мови», «Історія культури країн другої іноземної мови». Матеріали складаються з п’яти тематичних розділів, які охоплюють відомості і тестові завдання про культуру основних англомовних країн світу: Великої Британії, Сполучених Штатів Америки, Канади, Австралії та Нової Зеландії.
Для студентів і викладачів фахових інститутів і факультетів за напрямками підготовки 035 Філологія (Мова та література (англійська)), (Мова та література (німецька)), (Мова та література (французька)), 014 Середня освіта (Англійська мова), для аспірантів-філологів та всіх, хто цікавиться історією культури англомовних країн.
Keywords: UK; Велика Британія; USA; США; Canada; Канада; Australia; Австралія; New Zealand; Нова Зеландія