Grammatik und Sätze. Teil 2. So geht’s zu A2 mit Spektrum Deutsch : навчально-методичні рекомендації - Басюк, Леся Михайлівна; Близнюк, Людмила Миколаївна; Бугайчук, Олена Вікторівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні рекомендації створено згідно з діючим силабусом до курсу «Друга іноземна мова (німецька)» для студентів ІІ курсу факультету іноземної філології. Рекомендації містять пояснення граматичних тем з прикладами, а також додаткові лексико-граматичні вправи та речення на переклад до уроків 7-12 підручника «Spektrum Deutsch A2+». Головна мета навчально-методичних рекомендацій – сприяти формуванню у студентів основних іншомовних комунікативних компетентностей та навичок перекладу. Рекомендовано студентам вищих навчальних закладів, які вивчають німецьку мову на рівні А2.
Keywords: 811.112.1’36(072)