Фесюк Василь Олександрович : біобібліогр. покажч. - Дейнека, Людмила Панасівна; Фесюк, Василь Олександрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2026)
Репрезентовано бібліографію праць професора кафедри фізичної географії ВНУ ім. Лесі Українки, доктора географічних наук В. О. Фесюка за 1999–2025 рр. Висвітлено основні етапи життя, наукову, організаційну та педагогічну діяльність вченого. Покажчик адресовано науковцям, здобувачам освіти, краєзнавцям, зацікавленим урбоекологією, конструктивною географією, фахівцям у галузі досліджень станів ландшафтів.
Keywords: бібліографічні видання; 91(477.82)(092)(01)