Облікова політика підприємства : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Букало, Надія Артемівна; Bukalo, Nadiia A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Робоча програма вибіркової навчальної дисципліни «Облікова політика підприємства» для студентів 4 курсу за напрямом підготовки 0305 «Економіка і підприємництво», спеціальністю 6.030509 – «Облік і аудит», денної форми навчання.
Keywords: Облікова політика; The accounting policies; облік; положення (стандарти) бухгалтерського обліку; принципи бухгалтерського обліку, форми фінансової звітності, наказ про облікову політику; accounting; provisions (standards) of accounting; accounting principles; financial statements; the order of accounting policies