Підготовка і написання випускної кваліфікаційної роботи (методичні рекомендації для студентів спеціальності "документознавство та інформаційна діяльність") - Надольська, Валентина Василівна; Герасимчук, Олена Борисівна; Nadolska, Valentyna V.; Herasymchuk, Olena B. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
Методична розробка містить інформацію про кваліфікаційні вимоги до написання дипломних і магістерських робіт зі спеціальності «Документознавство та інформаційна діяльність», консультативні рекомендації з вибору теми й теоретичних основ наукової роботи, обов’язкові вимоги щодо її оформлення. Для студентів п’ятого курсу, які здобувають освітньо-кваліфікаційні рівні «Спеціаліст» і «Магістр». Methodical development contains information about qualifications for writing diploma and master's works in the specialty "Documentation and Information" advisory guidelines for choosing the theme and the theoretical foundations of scientific work, mandatory requirements for its design. For fifth-year students who are pursuing educational and skill levels "Specialist" and "Master".
Preparation and writing graduation qualifying work (guidelines for students majoring "documentation and information")
Keywords: випускна кваліфікаційна робота; тема наукової роботи; композиція наукової роботи; рубрикація тексту; мова і стиль наукової роботи; final qualifying work; the theme of scientific work; the composition of scientific work; categorization of text; language and style scientific work