Аналіз швидкісно-силової взаємодії спортсмена зі снарядом на прикладі штовхання ядра. - Черкашин, Р. Є.; Cherkashin, R. Ye. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
У статті зроблено аналіз довжини розгону ядра під час скоку (повороту). Систематизовано дані щодо траєкторії та динаміки швидкості від старту до моменту вильоту снаряду. In the article the analysis of length of acceleration of kernel is done during a jump (turn). Information is systematized in relation to a trajectory and dynamics of speed from a start to the moment of flight of shell.
Analysis of Speed-Power Co-Operations of Sportsman with a Shell on the Example of Shotput.
Keywords: ядро; траєкторія; динаміка швидкості; довжина розгону; кernel; trajectory; dynamics of speed; length of acceleration