Мінеральні води та лікувальні грязі Волинської області - Єрко, Ірина Володимирівна; Савич, Катерина; Yerko, Iryna V.; Savych, Kateryna (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
У роботі розглядаються наявні запаси та види мінеральних вод та лікувальних грязей Волинської області. Крім того, вказано напрямки їх можливого використання у рекреаційних цілях. Розглянуто перспективи санаторно-курортного лікування, яке базується на використанні мінеральних вод та лікувальних грязей області.

The reserch is considering the existing stocks and types of mineral waters and therapeutic muds in Volyn region. Also, the ways of their possible use for recreation purposes are stated. The prospects of spa treatment based on the use of regional mineral waters and therapeutic muds are considered examined.
Mineral waters and therapeutic muds of Volyn region
Keywords: мінеральні води; лікувальні грязі; рекреація; оздоровлення; mineral waters; therapeutic muds; recreation; sanitation