Соціальний розвиток регіону - Колосок, Андрій Мирославович; Kolosok, A. M. (Луцький національний технічний університет, 2010)
У публікації здійснено аналіз соціального захисту населення у Волинській області за 2009-2010 роки, визначено його регіональні особливості та перспективи розвитку. In a publication the analysis of social defence of population is carried out in the Volhynia area for 2009-2010, certainly him regional features and prospects of development.
Social development of region
Keywords: соціальний захист; пільги; допомоги; субсидії; соціально-економічний розвиток; social defence; privileges; help; subsidies; socio-economic development