Медіаконвергенція та форми її реалізації - Самуляк, Оксана Володимирівна; Samuliak, Oksana V. (Львівський національний університет ім. Івана Франка, 2014)
У статті проаналізовано сучасні процеси конвергенції на українському ринку мас-медіа, охарактеризовано форми реалізації медіаконвергенції у журналістиці.

The article analyzes the current convergention on the Ukrainian media market, characterized forms of media convergence in journalism.
Convergence of massmedia and its types
Keywords: журналістика; мас-медіа; конвергенція; диджиталізація; journalism; media; convergence; digitizing