Побудова прогнозних моделей академічної мобільності українців із застосуванням сучасних інформаційних технологій - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Побудовано прогнозні моделі академічної мобільності українців у 32 країни світу та сумарного показника за допомогою комп’ютерної програми Microsoft Excel 2010 .
Keywords: прогнозні моделі; академічна мобільність; сучасні інформаційні технології