Розвиток позаситуативного спілкування у дітей дошкільного віку з легким порушенням інтелекту засобами навчально-розвиткових занять - Сергеєва, Валентина Федорівна (ScientificWorld -NetAkhatAV Lußstr 13, Karlsruhe, Germany, 2021)
Розглядається питання розвитку спілкування або комунікації дітей з особливими освітніми потребами (ООП), зокрема розвитку у дітей старшого дошкільного віку з інтелектуальними порушеннями легкого ступеня позаситуативних форм спілкування засобами навчально-розвиткових занять
Keywords: Розвиток спілкування або комунікації дітей з особливими освітніми потребами (ООП)