Управління фінансовими ризиками підприємства - Яцюк, Софія Юріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У кваліфікаційній роботі викладено теоретичні та методичні аспекти управління фінансовими ризиками підприємства. Визначено суть та особливості фінансових ризиків підприємства; охарактеризовано особливості управління фінансовими ризиками підприємства; досліджено методичні підходи до оцінки ефективності управління фінансовими ризиками підприємства. Охарактеризовано виробничо-господарську діяльність **** «**********»; проаналізовано фінансові ризики **** «**********»; оцінено фінансові ризики **** «**********».
Keywords: ризик; фінансовий ризик; управління фінансовими ризиками