Обстеження в практиці фізичного терапевта при порушенні діяльності опорно-рухового апарату - Сітовський, Андрій Миколайович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Навчально-методичний посібник розкриває зміст лабораторних занять з дисципліни «Обстеження, методи оцінки та контролю при порушенні діяльності опорно-рухового апарату» та розрахований для підготовки здобувачів освіти спеціальності 227 «Терапія та реабілітація» до єдиного державного кваліфікаційного іспиту, зокрема його практичної складової. Рекомендовано здобувачам освіти третього курсу, спеціальності 227 «Терапія та реабілітація», освітньо-професійної програми «Фізична терапія, ерготерапія».
Keywords: реабілітаційне обстеження; опорно-руховий апарат; 615.8:612.75-76:616.7