Матеріальна і духовна культура народів світу - Надольська, Валентина Василівна; Nadolska, Valentyna V. (Волинський державний університет імені Лесі Українки, 2000)
Видання характеризує явища матеріальної і духовної культури народів світу,висвітлює характер взаємодії людського суспільства з середовищем. Додатки містять терміни загальнонаукового і нормативного характеру, пояснення яких доповнено низкою схем.
Keywords: народи світу; матеріальна культура; духовна культура