Сутність, види, фактори виникнення насильства над дітьми в сім’ї - Сушик, Наталія Степанівна; Sushyk, Nataliia S. (Тернопільський національний педагогічний університет і́мені Володимира Гнатюка, 2014)
У статті визначено сутність, види, фактори виникнення насильства над дітьми в сім’ї. In the article certainly essence, kinds, factors of origin of violence above children in the family
Essence, kinds, factors of origin of violence, is above children in the family
Роботу виконано на кафедрі соціальної педагогіки та педагогіки вищої школи СНУ ім. Лесі Українки
Keywords: сім’я; family; насильство в сім’ї; violence in the family; насильство над дитиною; violence above a child