Асистенська практика у ЗВО - Гошовська, Дарія Тарасівна; Іванашко, Оксана Євгенівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Розроблений силабус «Асистенська практика у ЗВО», призначений для здобувачів освітнього рівня Магістр, галузі знань галузь знань С Соціальні науки, журналістика, інформація та міжнародні відносини спеціальності С4 Психологія освітньо-професійної програми Психологія. У ньому чітко визначені мета і завдання практики, компетентності, зміст практики, форми та методи контролю, критерії та методи оцінювання програмних результатів практики, наведено список основної і додаткової літератури.
Keywords: діагностика; корекція; консиліум