Місцеві фінанси : робоча програма навчальної дисципліни - Кулай, Аліна Василівна; Kulai, A. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Програма навчальної дисципліни «Місцеві фінанси» для студентів 5 курсу за напрямом підготовки 0305 «Економіка і підприємництво», спеціальністю 6.030508 - Фінанси і кредит заочної форми навчання. Робоча програма містить тематичний план змістових модулів, орієнтований перелік питань до семінарських занять і підсумкового контролю, завдання для самостійної та індивідуальної роботи, рекомендовану літературу й інтернет-ресурси.
Keywords: місцеві фінанси; фінанси органів місцевого самоврядування; робоча навчальна програма