Шляхи удосконалення засвоєння студентами практичних навичок з фізичної терапії та ерготерапії - Чурпій, Ігор; Голод, Наталія; Янів, Олеся; Федорівська, Леся; Куравська, Юлія; Тудоси, Василина (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2020)
Підготовки студентів для освоєння теоретичних знань та набуття практичних навичок включає наступні етапи: освоєння теоретичної частини, засвоєння студентами базових практичних навичок в навчально-практичних центрах, закріплення знань в позаурочний час в лікувальних закладах (державних або приватних), самостійна робота студентів після практики для повного та якісного закріплення вивченого матеріалу.
Keywords: фізична терапія, ерготерапія; практичні навички