Педагогічна практика в шкільних, дошкільних закладах освіти та соціально-реабілітаційних центрах (дошкільний вік) : методичні рекомендації - Сергеєва, Валентина Федорівна (My University, 2021)
Методичні рекомендації спрямовані на ознайомлення з нормативною навчальною дисципліною "Педагогічна практика у шкільних, дошкільних закладах освіти та соціально-реабілітаційних центрах (дошкільний вік)", метою якої відповідно до вимог підготовки здобувачів вищої освіти, що навчаються за Освітньою програмою "Корекційна психопедагогіка та логопедія" (галузь знань 01 Освіта, спеціальність 016 Спеціальна освіта) є удосконалення й поглиблення професійної компетентності студентів – майбутніх спеціальних педагогів. У методичних рекомендаціях подано алгоритм проходження педагогічної практики, визначено її складові та окреслено результати. Методичні рекомендації презентуються студентам та викладачам педагогічних спеціальностей закладів вищої освіти.
Keywords: 378.147.091.33-027.22(073) П 78