Проєкт готелю ділового призначення «Вітовт» у місті Луцьку - Бойко, Анна Сергіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Вивчення проблеми розвитку сучасних методів дослідження готельного бізнесу приваблює усе більше уваги науковців та фахівців. Це спричинило стрімкий розвиток ресторанно-готельної галузі, а також збільшення вимог споживачів у наданні найрізноманітніших послуг. Виконання цих вимог зобов'язує усіх учасників ринку та пов'язаних із ними суб'єктів до постійного пошуку раціональних форм організації діяльності, що висуває на перший план збільшення можливостей управління проєктами зі створення нових та забезпечення результативної роботи існуючих готельних закладів. Запропоновані автором результати дослідження та проведені розрахунки проєктованого закладу готельно-ресторанного господарства ділового призначення у місті Луцьку можуть бути використані інвестором та доповнені відповідно для впровадження їх в реалізацію.
Keywords: готель; готельне господарство; проєкування; архітектура; організація; сервіс