Управління системою маркетингової діяльності на підприємстві в ринкових умовах - Музика, М. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено управління системою маркетингової діяльності на підприємстві в ринкових умовах
Management of the system of marketing activity at the enterprise in market conditions
Keywords: маркетингова діяльність; система маркетингової діяльності