Зміст занять оздоровчим фітнесом для дітей молодшого шкільного віку - Стрельченко, Л.; Арєшина, Ю.; Strelchenko, L.; Areshyna, Y. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
Розглянуто стан здоров’я молодших школярів. Проаналізовано можливості застосування оздоровчого фітнесу як одного з основних засобів оздоровчої реабілітації з метою підвищення рівня фізичного здоров’я цього контингенту дітей. Розкрито зміст різних частин заняття з оздоровчого фітнесу, названо додаткові засоби оздоровчої реабілітації, які можуть застосовуватися разом з оздоровчим фітнесом у межах оздоровчо-реабілітаційних програм. The primary school children's health is investigated. The possibility of using health-improving fitness as a primary means of rehabilitation of these children is analyzed. The content of different parts of physical fitness training is described; the supplementary methods of health-improving rehabilitation are listed. Physical fitness and these supplementary methods may enter into the content of health-improving programmes.
The Content of Health-improving Fitness Lessons for Children of Primary School.
Keywords: здоров’я; оздоровлення; молодший шкільний вік; фітнес; health; health-improvement; primary school children; fitness