Заповідна справа - Щепна, Леся Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
У методичних рекомендаціях вміщено розробки для проведення практичних робіт, передбачених навчальним планом у кількості 6 годин. До кожної практичної роботи наведені тема, мета, питання для обговорення, завдання до виконання роботи та теоретичні відомості. Подається список рекомендованої літератури. Методичні матеріали призначені для студентів заочної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» галузі знань 09 Біологія спеціальності 091 Біологія.
Keywords: природно-заповідний фонд; біосферний заповідник; національний природний парк; Червона книга України; 502.211(477 – 751.21.3)