Ядерний потенціал Індії та Пакистану: порівняльна характеристика - Довган, А. С. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Подано порівняльну характеристику ядерного потенціалу Інді та Пакистану. Проаналізовано запаси ядерної зброї обох країн та засоби її доставки. Розглянуто ядерні доктрини цих країн та їх політику щодо можливості використання ядерної зброї. Еhe comparative characteristics of nuclear capabilities of India and Pakistan are given. Stocks of nuclear weapons and their delivery systems of both countries are analyzed. Nuclear doctrines of these countries and their policies regarding the possible use of nuclear weapons are reviewed.
The Nuclear Potential of India and Pakistan: Comparative Characteristic
Keywords: ядерна зброя; ядерна доктрина; Індія; Пакистан; озброєння; India and Pakistan; nuclear weapons; doctrine; armament; missiles