Лікування та реабілітація при варикозному розширенні вен. - Усова, Оксана (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Консервативне лікування варикозного розширення вен в основному включає зовнішню компресію, фізичні вправи, модифікацію факторів ризику та втручання для зменшення периферичного набряку. Підкреслюється необхідність додаткових досліджень щодо ролі терапевтичних вправ у реабілітації варикозу.
Keywords: реабілітація; варикозне розширення вен