Розвідки на території центральних районів Волинської області - Златогорський, Олексій Євгенович; Баюк, Віктор; Zlatohorskyi, Oleksii Ye.; Baiuk, Viktor H. (Інститут археології Національної академії наук України, 2012)
У статті проаналізовано результати досліджень експедиції ДП "Волинські старожитності" 2011 р. на території Луцького, Горохівського, Ківерцівського, Рожищенського районів Волинської області
Keywords: "Волинські старожитності"; експертиза; пам'ятка; культурний шар