Особливості впровадження медичних інформаційних систем територіального і державного рівня в умовах медичної реформи - Квасній, Л.; Килівник, О. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено особливості впровадження медичних інформаційних систем територіального і державного рівня в умовах медичної реформи
Keywords: медичні інформаційні системи; медична реформа