Методи фізичної реабілітації в терапії дискогенного больового синдрому поперекового відділу хребта. - Тиравська, О. І.; Tyravs’ka, O. І. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
Стаття присвячена питанням реабілітації осіб із патологією міжхребцевих дисків поперекового відділу хребта. Розглядаються можливості використання та поєднання різноманітних засобів і методів фізичної реабілітації при дискогенному больовому синдромі. The article is devoted the questions of rehabilitation of persons with pathology of disks inter- vertebrals of lumbar department of spine. Possibilities of the use and combination the various facilities and methods of physical rehabilitation are examined at a syndrome pain.
Methods of physical Rehabilitation in Therapy of discogenic pain Syndrome of lumbar department of Spine.
Keywords: біль; реабілітація; хребет; фізичні вправи; міжхребцева кила; pain; rehabilitation; spine; hernia in intervertebral; physical exercises