Підвищення конкурентоспроможності готелю «Ness» в умовах нестабільності - Семенюк, Ольга Юріївна (My University, 2024)
Виявлено особливості конкурентоспроможності готельних послуг, і відповідно до них визначено конкретні показники оцінки. Для оцінки конкурентного середовища було використано PEST та SWOT-аналізи. Виявлено можливості та загрози зовнішнього та внутрішнього середовища аналізованого підприємства та оцінено рівень їх значущості.
Keywords: конкурентоспроможність; готелі; конкурентне середовище; інновації