Рівень графічної культури студентів та можливості його підвищення - Антонюк, Оксана Петрівна; Antoniuk, Oksana P. (Наука и образование, 2012)
В статті проаналізовано рівень графічної культури випускників шкіл та можливості його підвищення у студентів спеціальності „математика” на власному досвіді читання ряду курсів, зокрема спецкурсу „Методи зображення просторових фігур”. The level of culture of graphic school graduates and possibilities of its improvement are analyzed in the article in the students specialty "Mathematics" by doing some reading courses, including course "Methods of image spatial figures."
The level of graphic culture of students and possibilities of its improvement
Антонюк Оксана Петрівна - старший викладач кафедри геометрії і алгебри Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: графічна культура; culture of graphic