Інформаційно-комунікаційні технології в галузі знань - Світницька, Ірина Сергіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні вказівки рекомендується для самостійної роботи студентів з навчальної дисциплін «Інформаційно-комунікаційних технологій у галузі» студентами, які навчаються за бакалаврською програмою зі спеціальності 053 Психологія. У методичних вказівках наведено навчальні завдання для самостійної роботи та список рекомендованої літератури. Видання призначене для самостійної роботи.
Keywords: Методичні вказівки; ІКТ; 159.9:004(072)